Monday, April 21, 2014

Waffle AjaibJika anda teringin makan waffle, anda tidak perlu lagi membelinya di luar. Anda boleh menyediakannya sendiri di rumah pada bila-bila masa sahaja.Hanya memerlukan masa yang singkat. Anda boleh mencipta waffle dengan perisa yang disukai seperti vanila, coklat, strawberi, madu dan lain-lain perisa lagi.

Kualiti produk ini memang luar biasa berbanding acuan waffle yang dijual di pasaran luar.Tangkai bermagnet akan menjadikan ianya kedap. Barulah waffle yang cantik akan terhasil. Bahagian dalamnya adalah 2 lapisan permukaan tidak melekat diperbuat daripada Die-Cast Aluminium. Tidak melekat dan tidak berkarat. Jika terpandang, hati pasti tertawan.

                                           
“Waffle Ajaib” ini direka cipta khas dengan lapisan tidak melekat (non-stick) dan pemegang tangkai berpenutup magnet yang ketat untuk memudahkan anda membuat waffle sebagai sarapan pagi, pencuci mulut dan juga ketika berkelah dalam masa yang lebih cepat.

“Waffle Ajaib” ini memudahkan anda memasak dengan hanya menggunakan dapur gas yang biasa. Kalau dibandingkan penggunaan waffle elektrik, “Waffle Ajaib” boleh dibasuhi dengan air dan mudah disimpan kerana ianya kecil dan tidak memerlukan ruang  yang  besar.

Produk ini dicipta khas dengan reka bentuk seperti  “Bunga” jika dilihat dari luar dan ia akan berbentuk seperti “LOVE” selepas dimasak. Acuan isi padu yang dalam membolehkan anda memasaknya dengan hasil waffle yang tebal setelah siap dimasak. Anda juga boleh memotong waffle ini kepada dua bahagian dan menyapu perisa kegemaran anda seperti madu, coklat, peanut butter, aiskrim dan lain-lain.Harga hanya RM140 termasuk kos penghantaran. PERCUMA buku resepi dan DVD demo masakan.

Sms/ Whatsapp untuk order: 012-6043193

No comments:

Post a Comment